AGP Power Tools

Profesjonelle verktøy

DiaProff er stolt leverandør av AGP, med fokus på profesjonelle produkter for det norske markedet. AGP har en lidenskap for problemløsning og er dedikert til optimalisering og innovasjon innen profesjonelle elektroverktøy og motorteknologi. AGP skaper elektriske verktøy for ulike bransjer, med hovedfokus på betong- og steinbearbeid, samt metallbearbeiding.

AGPs teknologiske ekspertise ligger i selve hjertet av et elektroverktøy: motoren. Fra egen design til global innkjøp og produksjon, forvandler de ideer til fungerende elektroverktøy. Dette hjelper våre kunder med å bringe nye løsninger til markedet og skape viktige konkurransefordeler.

AGP Power Tools

AGP - Historien

I 1989 startet AGP som et 2-personers familieforetak som produserte elektroverktøy for det hjemlige markedet. Med mange års dedikasjon og kontinuerlig ekspansjon til nye markeder, har de vokst til å bli en internasjonal organisasjon med over 160 dyktige ansatte, og AGP distribuerer nå produkter på 6 kontinenter. AGP Taiwan fungerer som et design- og produksjonssenter for globale markeder.

AGP Power Tools eksporterer over 60% av produktene til det europeiske markedet. Siden 2017 har salg og distribusjon av AGP-produkter i det europeiske markedet blitt organisert av AGP Europe, lokalisert i Mere, Belgia.

DiaProff er stolte av å være leverandøren av AGP i Norge, og vi tilbyr profesjonelle produkter av høy kvalitet til det norske markedet.

AGP er kjent for sine høykvalitets verktøy som er utviklet for profesjonelle brukere. AGP tilbyr et bredt spekter av elektriske verktøy, inkludert betongsager, kjerneboremaskiner, veggsager, og slipemaskiner. Med fokus på innovasjon, holdbarhet og ytelse, sikrer AGP at deres produkter oppfyller de høyeste standardene i bransjen. Enten det er for bygg, anlegg eller industri, gir AGP Power Tools pålitelige og effektive løsninger for krevende oppgaver.