Al-Handling

Profesjonelt løfteutstyr

Dia Proff Norge AS er stolt leverandør av Al-Handling. Al-Handling er en pålitelig leverandør av profesjonelt løfteutstyr og vakuumløftere, med en bred produktportefølje som dekker et mangfold av behov. Uansett hvilket løfteprosjekt du har, kan du stole på at Al-Handling leverer pålitelige og innovative produkter.

Al-Handling

Artikler om Al-Handling

Kraftig vakuumløfter til Carl C. Fon

Dia Proff Norge AS har i dag levert en kraftig 8 tonns vakuumløfter, AL-Tornado 8000 XD fra Al-Handling, til entreprenørselskapet Carl C. Fon. Denne maskinen vil spille en avgjørende rolle i deres pågående prosjekt med å bygge en ny støttemur langs Akerselva på Sagene bydel i Oslo.

Les mer

Al-Handling - Historien

35 år med Erfaring

Med 35 års erfaring er Al-Handling en ledende aktør innen løfteutstyr for både bygge- og industrisektoren. Allan Laursen har stått i spissen for betydelig produktutvikling og -modning gjennom årene.

I 1988 startet utviklingen og produksjonen av en vakuum flisløfter. Salget overgikk alle forventninger, og deltakelsen på den første byggemessen i Fredericia i 1989 akselererte veksten ytterligere. Dette førte til et omfattende program innen byggeindustrien, og mange av dagens vakuum flisløftere brukes av kommuner, entreprenører, landskapsarkitekter og maskinutleiebransjen.

I 1990 ble Allan Laursen kontaktet av et av verdens største bryggerier for å utvikle vakuumløftere til håndtering av ølfat. Etter leveranser til depoter i Danmark, Norge og Sverige, utvidet Laursen til industrisektoren som leverandør av løfte- og håndteringsutstyr.

Gjennom årene har Laursen levert løsninger til en rekke bransjer, inkludert lagerlogistikk, næringsmiddelindustrien, bryggerier, transportindustrien, metallbedrifter og vindindustrien, hvor han har opparbeidet betydelig kompetanse gjennom samarbeid med Danmarks to ledende vindturbinprodusenter.

Eksport av disse produktgruppene har også vært en betydelig del av Allan Laursens omsetning i mange år.

“Kun det beste – er godt nok for våre kunder – og derfor fokuserer vi på å gi råd og hjelpe deg med å få akkurat det – kun det beste.”

Allan LaursenAl-Handling