Alitrak

Profesjonelle verktøy

Dia Proff Norge AS er stolt leverandør av Alitrak, som er kjent for sine elektrisk drevne mimidumpere som dekker et bredt spekter av bruksområder. Disse pålitelige og robuste beltedumperne/minidumpere er utviklet for å takle tøffe forhold og levere høy ytelse. Alitrak har etablert seg som en solid aktør innen materialhåndteringssektoren, takket være sitt komplette utvalg av elektriske minidumpere.

Deres hovedmål er å skape høykvalitets og pålitelige produkter, noe som sikres gjennom nøye utvalg av leverandører. Sammen utvikler vi oppdaterte løsninger for å møte dagens behov.

Alitrak

Alitrak - Historien

Grunnlagt i 2007 og basert i Bassano del Grappa (VI), har Alitrak viet seg til design og produksjon av utslippsfrie slepe- og transportkjøretøy, 100% laget i Italia. Deres produkter brukes i sektorer som logistikk, bygg, landbruk og grønne områder, med hovedfokus på profesjonell bruk.

Alitrak eksporterer rundt 90% av deres produksjon til 20 land over hele verden, noe som vitner om kvaliteten og påliteligheten til deres maskiner. Deres kunder inkluderer store multinasjonale selskaper som er ledende innen sine bransjer.

Alitrak er en fleksibel bedrift både teknisk og produksjonsmessig, noe som gjør at de kan tilpasse seg skiftende situasjoner og tilby skreddersydde løsninger der standardprodukter ikke strekker til.