Altrad Belle

Utstyr for det profesjonelle markedet

Dia Proff Norge AS er stolt leverandør av Altrad Belle, en ledende produsent med eget forsknings- og utviklingssenter hvor produkter utvikles og testes for å møte bransjens behov globalt. Altrad Belle har omfattende erfaring med design og drift av maskiner i Europa og verden over, og sikrer de høyeste kvalitetsstandardene og overholdelse av helse- og sikkerhetskrav.

Altrad Belle’s produkter, som inkluderer minidumpere, stamper og hoppetusser, motoristere trillebårer, betongblandere, er designet og produsert med toppmoderne teknologi for optimal ytelse. Alle produkter gjennomgår strenge utholdenhetstester for å sikre kontinuerlig pålitelighet. Altrad Belle har et utmerket rykte for innovasjon, med kontinuerlige produktlanseringer og store utviklinger planlagt for fremtiden, og deres produkter brukes i mange prosjekter verden over.

Altrad Belle

Artikler om Vibroplater

Hoppetusse, Vibroplate og Platevibrator

Hos Dia Proff Norge AS forstår vi viktigheten av presis og effektiv komprimering på byggeplassen. Derfor tilbyr vi et omfattende utvalg av hoppetusser, vibroplater og platevibratorer som møter de høye kravene til dagens bygge- og anleggssektor.

Les mer

Altrad Belle - Historien

Historien om Altrad Belle går tilbake til 1950-tallet da grunnlegger Doug Blackhurst ønsket å kjøpe en sementblander for å bygge sitt nye hus. Det fantes ingen små, portable sementblandere, så han bestemte seg for å designe en selv. Resultatet ble den nå berømte Belle Mini Mixer.

Fra egen bruk begynte Doug å produsere Mini Mixeren for lokale utleiebutikker på et tidspunkt da verktøy- og maskinutleie begynte å utvikle seg for byggebransjen. Den raskt voksende utleievirksomheten bidro til økende etterspørsel. Etter suksessen med Mini Mixerne, begynte selskapet å diversifisere til andre områder innen byggemarkedet for å komplettere sitt Mixer-sortiment. En rekke generatorer ble lansert, og i 1990 startet produksjonen av Skid Steer Loaders.

1990-tallet førte også til flere oppkjøp som økte produktspekteret. Gruppen kunne nå tilby over 100 forskjellige typer maskiner innen følgende nøkkelområder: komprimering, blanding, betongarbeid, kutting, breaking og flytting.

Selskapet fortsatte å vokse, både i Storbritannia og internasjonalt. I 2008 ble Belle belønnet for sin suksess på eksportmarkedet med den høyt ettertraktede Queen’s Award for Enterprise in International Trade.

Platevibrator: Effektiv Komprimering for Profesjonelle

Platevibrator, også kjent som vibroplate eller hopptusse, er et essensielt verktøy for komprimering av jord, grus og asfalt i bygge- og anleggsarbeid. Dette robuste utstyret er spesielt designet for å sikre jevne og stabile overflater, noe som er avgjørende for kvaliteten og holdbarheten til byggeprosjekter.

Fordeler med Platevibrator:

  • Høy Komprimeringskraft: Platevibratorer / hoppetusser leverer kraftig komprimering, som sikrer solid og jevn overflatebehandling.
  • Allsidighet: De kan brukes på ulike materialer som jord, grus og asfalt, noe som gjør dem ideelle for en rekke bruksområder.
  • Brukervennlighet: Moderne platevibratorer/vibroplate er utstyrt med godt grep og enkel betjening, som reduserer tretthet og øker produktiviteten.

Bruksområder:

  • Veiarbeid: Sikrer jevn og fast underlag for veier og fortau.
  • Byggeplasser: Forbereder grunnen for fundamenter, betongplater og andre strukturer.
  • Landskapsarbeid: Brukes til å komprimere jord og grus for hager og gangstier.

Platevibratorer og hoppetusse er uunnværlige for alle profesjonelle aktører som søker pålitelig komprimeringsutstyr for å oppnå de beste resultatene i sine prosjekter. Utforsk vårt utvalg av platevibratorer hos Dia Proff Norge AS for å finne den perfekte løsningen for dine behov.