Dia Proff Norge AS importerer italienske minilastere fra Worky Quad.

Dia Proff Norge AS har i mange år levert tilsvarende maskiner på det norske markedet, men har nå valgt å gå inn i en avtale med italienske Worky Quad.

Dia Proff Norge AS har i mange år levert tilsvarende maskiner på det norske markedet, men har nå valgt å gå inn i en avtale med italienske Worky Quad. Vi ser at deres strategi og produktutvikling går mer i retningen av hva et globalt marked etterspør, med tanke på miljø og innovasjon.

Worky Quad kommer i seks ulike modeller med motorvariantene diesel, bensin og hel-elektrisk. Den sistnevnte er den som selger best i Norge, men diesel modellen med fjernstyring blir stadig mer og mer populær. Worky Quad sine minilastere er kraftig konstruert med markedets største løftekapasitet. De er små i størrelsen noe som gjør dem perfekte for arbeid på trange områder. Serien passer utmerket for arbeid innen jordbruk, gårdsdrift, bygg og anlegg, betongarbeid, innredning, rivning og utleie. Maskinene har lave vedlikeholdskostnader noe våre kunder og oss som importør er takknemlige for.

Den hel-elektriske modellen med sine 74 cm i bredden og 450 kg i løftekapasitet er helt spesiell. Den kommer seg frem overalt og kommer utstyrt med fire hydrauliske motorer i hjulene. Dette gjør at den snur på fem øringen, selv med tung last.

Alle modellene kan nå leveres med belte-kit for økt fremkommelighet og lavt marktrykk.

Worky Quad er en del av Cast Group som har lang erfaring med produksjon av minilastere. De spesialiserer seg på LED-styrte minilastere med alternative og innovative løsninger. De eksporterer maskiner over hele verden og satser nå stort på Norge. Ettersom vi har bygget opp et tilsvarende agentur før i Norge har vi lang erfaring med slike maskiner, og setter stort krav slik at maskinene kommer til sitt fulle potensiell. Dia Proff Norge AS er stolte av å få være med på å bygge opp merkevaren her i Norge.

Kopier lenke

Del artikkel: