Dia Proff Norge AS introduserer betongherdekabel for effektiv herding av betong.

Agaia testet våre betongherdekabler, les hva deres erfaring var.

Dia Proff Norge AS, en ledende leverandør av diamantverktøy og spesial maskiner til bygg- og anleggsbransjen, har de siste årene levert betongherdekabler til ulike byggeprosjekter over hele Norge. Dette er en varmekabel som er spesielt utviklet for å fremskynde herdeprosessen i betong. Den gjøre det mulig å fjerne forskalinger raskere, den kan øke styrken på betongen og forbedre kvaliteten på det ferdige produktet.

Betongherdekabelen er særlig nyttig når betong skal støpes under kalde forhold. Den fungerer ved at den festes til armeringen og kobles til strøm for å unngå at betongen fryser før herdeprosessen er ferdig. Kabelen kuttes jevnt med overflaten når betongdekket er ferdig herdet. Kabelen har kun en tilkoblingskabel og er en type 2-leder, noe som gjør den enkel å legge og bruke på ulike typer betongprosjekter, inkludert gulv, vegger og bygningselementer.

Lasse Tveten, Anleggsleder hos Agaia, har allerede prøvd Dia Proff Norge AS sin betongherdekabel og er meget fornøyd med resultatene. Han uttalte:

Vi støpte et gulv tidligere i -5 grader og ventetiden før overflatebehandling var fra kl. 14.00-20.00. Når vi benyttet varmekabelen og støpte kl. 12.00, så var dekket ferdig pusset kl. 15.30. Dette er helt gull og vi kommer til å bruke disse på vinteren heretter.

Betongherdekabelen er et nødvendig verktøy for alle som jobber med betong og vil sikre rask og effektiv herding av betongen, spesielt i kalde perioder. Dia Proff Norge AS er stolte over å tilby denne innovative teknologien til byggebransjen og ser frem til å se de positive resultatene den vil gi for deres kunder.

Dia Proff Norge AS sin betongherdekabel er tilgjengelig for bestilling. For mer informasjon om betongherdekabelen og deres andre produkter, vennligst besøk deres hjemmeside eller kontakt deres kundeservice.

Kopier lenke

Del artikkel: