Dia Proff Norge AS introduserer Euroheater – profesjonelle mobile luftvarmere for arktiske forhold

Dia Proff Norge AS er stolt forhandler av Euroheater mobile luftvarmere.

De bærbare luftvarmerne er skapt for å levere varme i de tøffeste arktiske forhold, og de har allerede gjort seg bemerket i bransjen med deres høye kvalitet og innovativ teknologi.

Dieselvarmeren er utviklet for å håndtere ekstreme temperaturer i arktiske forhold, kan brukes helt ned til 55 minusgrader og i høyder på opptil 3000 meter. Produktene er kompakte, stillegående og svært allsidige. De varmer opp kald og rå luft ved hjelp av drivstoff og kan drives av et 12V batteri, strømuttak fra bilen eller 230V fra en vanlig stikkontakt.

Selskapet legger stor vekt på sikkerhet og kvalitet, og produktene er produsert i Canada med de beste komponentene, inkludert Autoterm varmeenheter produsert i EU og solide Neutrik-tilkoblinger produsert i Liechtenstein, Europa. Alt er montert i en solid, låsbar hardcase fra Nanuk i Canada, og produktkablene er utstyrt med silikonisolering for å tåle de ekstreme arktiske forholdene.

Grunnleggeren av Euroheater AS, Carl Ronny Olsen, har mer enn 20 års erfaring med innovasjonsløsninger for arktiske forhold. Produktet ble til som et resultat av hans ønske etter å tilby en pålitelig og sikker mobil varmeløsning.

Disse mobile luftvarmerne har et bredt bruksområde og kan brukes for oppvarming av f.eks. mannskapsvogner, brakker, lager, verksteder, kontorer, tining av rør og VA-elementer, søk og redning, forsvarsapplikasjoner, private telt, overlanding og mye mer.

Produktene vil bli distribuert fra Norge til resten av Europa.

Kopier lenke

Del artikkel: