Dia Proff Norge AS introduserer
HG Machines til det norske markedet

De elektriske hjuldumpere fra HG Machines er banebrytende og utslippsfri hjuldumper, ogklare for det norske markedet.
Danske HG Machines er å finne hos Dia Proff Norge AS.

Dia Proff Norge AS, en ledende importør og distributør av diamantverktøy og spesial maskiner for bygg- og anleggsbransjen, kunngjør at de har inngått en import og distribusjonsavtale av elektriske hjuldumpere fra HG Machines. Det danske firmaet HG Machines har et solid rykte for å levere pålitelige og kvalitetsmaskiner, og deres nye serie med utslippsfrie hjuldumpere representerer et betydelig fremskritt mot en bærekraftig og effektiv bygg- og anleggsbransje.

Denne neste generasjonen hjuldumpere er designet for profesjonelle som ønsker å skape et tryggere, utslippsfritt og mer stillegående arbeidsmiljø, uten å gå på kompromiss med ytelsen. Med full firehjulsdrift som gir individuelt dreiemoment på alle fire hjul, er maskinene kompatible med off-road-omgivelser og klar for variert terreng.

12 timers driftstid.
Det vil være tre modeller tilgjengelig hvor alle leveres med en imponerende driftstid på over 12 timer per lading, og 1000 kg dumperen lades raskt fra 20-80% batterikapasitet på bare 90 minutter. Med deres elektriske motorer oppnår hjuldumperne et lavt støynivå og bidrar til null utslipp, noe som skaper et sunnere arbeidsmiljø og reduserer det økologiske fotavtrykket.

Brukervennligheten er en nøkkelkomponent i HG Machines’ designfilosofi. Disse hjuldumpere er enkle å manøvrere, selv på trange områder, og er utviklet med et dedikert fokus på detaljer og kvalitet.

HG Machines skriver selv på sine sider:

“Vi har gjort det til vår lidenskap å produsere pålitelige maskiner som tåler påkjenninger og fortsetter å levere resultater. Hos HG Machines er vi proaktive når det gjelder å tilpasse oss mer bærekraftige maskiner som skåner miljøet og arbeidere. Dette er en utvikling vi ønsker å akselerere gjennom innovasjon innen grønn teknologi og vår forpliktelse til en fremtid som er 100 % elektrisk.”

Dia Proff Norge AS ser frem til å tilby HG Machines’ utslippsfrie hjuldumpere til det norske markedet og støtte bygge- og anleggsbransjen i deres overgang til mer bærekraftige arbeidsmetoder. De første hjuldumperne er allerede utlevert til kunder i Oslo.

Kopier lenke

Del artikkel: