Dia Proff Norge AS leverer sin første helelektriske teletiningsvogn til Braathen Landskap AS

Braathen Landskapsentreprenør AS har tatt et stort steg for å imøtekomme kravene til utslippsfrie byggeplasser, ved å investere i Norges første helelektriske Flexi Heater teletiningsvogn for å tine snø og tele på sine anleggsplasser.

Braathen Landskapsentreprenør AS har tatt et stort steg for å imøtekomme kravene til utslippsfrie byggeplasser, ved å investere i Norges første helelektriske Flexi Heater teletiningsvogn for å tine snø og tele på sine anleggsplasser. Dette er den første av flere elektriske maskiner som selskapet vil ta i bruk på sine arbeidsplasser.

Kravene til utslippsfrie bygg og anleggsplasser er klare og tydelige for fremtiden. I tillegg har svenske Flexi Heater bygget maskiner som imøtekommer disse kravene på en imponerende måte. Disse maskinene er ikke bare brukervennlige og fleksible. Det er også verdt å merke seg at importør av Flexi Heater har en lokal tilstedeværelse på Østlandet. Alt i alt ser det ut til at Flexi Heater er godt posisjonert for å levere høykvalitets utstyr til bygge- og anleggsbransjen i fremtiden.

Magnus Borthen – Braathen Landskapsentreprenør AS

“Vi er stolte av å være en pioner innen elektrifisering av byggebransjen i Norge,” sier maskin ansvarlig Magnus Borthen i Braathen Landskapsentreprenør AS. “Ved å investere i elektriske teletiningsmaskiner reduserer vi utslippene og forbedrer arbeidsmiljøet for våre ansatte. Vi er veldig fornøyde med de to første maskinen vi har mottatt, og ser frem til å ta i bruk flere elektriske maskiner i fremtiden.”

Dia Proff Norge AS, som er general importør og distributør av Flexi Heater i Norge har lang erfaring med å levere kvalitetsprodukter til sine kunder.

Carl Ronny Olsen – Dia Proff Norge AS

“Vi er stolte av å ha levert de første helelektriske teletiningsmaskinen til Braathen Landskapsentreprenør AS,” sier daglig leder Carl Ronny Olsen. “Vi har lenge jobbet med å tilby våre kunder innovative og miljøvennlige produkter, og denne maskinen er et flott eksempel på det.”

Den elektriske teletiningsmaskinen fra Flexi Heater har allerede vist seg å være en stor suksess hos Braathen Landskapsentreprenør AS. “Maskinen er veldig brukervennlig,” sier en av selskapets ansatte. “Mattene kommer enkelt av takskapet, det er ingen tunge belastninger, og maskinen er generelt veldig enkel å bruke.”

Braathen Landskapsentreprenør AS har alltid vært opptatt av å ta vare på miljøet og arbeidsmiljøet for sine ansatte. Ved å innføre elektriske maskiner, tar selskapet et stort steg i å redusere utslippene og forbedre arbeidsmiljøet på byggeplassene sine.

For de som ønsker og få levert Flexi Heater tilhengermonterte maskiner til høsten, har vi alt nå solgt 80% av alle maskiner som skal bygges for kommende sesong. Det er derfor lurt og være rask med reservasjon sier Carl Ronny Olsen – Daglig leder.

Kopier lenke

Del artikkel: