Dia Proff Norge AS inngår et eksklusivt samarbeid med Skjetne Maskin AS

Dia Proff Norge AS har oppnådd stor suksess med Flexi Heater teletiningsmaskiner siden lanseringen på Vei & anleggsmessen i mai 2022. Nå inngår de en eksklusivt sammarbeid med Skjetne Maskin AS.

Dia Proff Norge AS er hovedimportør av Flexi Heater teletiningsmaskiner for Norge, og vi har hatt svært god suksess med våre produkter fra vi lanserte maskinene under Vei & anleggsmessen i mai 2022.

Flexi Heater blir produsert i Sverige og de har tatt opp konkurransen mot godt etablerte merker i Norge. Fabrikken har produsert maskiner i 7-8 år, men ble for 2 år siden kjøpt opp av et større Svensk investeringsselskap som har i sin strategi om å øke veksten innenfor sine segmenter.

Med Flexi Heater kan vi tilby det norske markedet unike løsninger for å kunne jobbe effektivt på vinterstid og holde driften i byggeplasser innenfor teletining, betongherding, skadesanering og oppvarming. Alt på en miljøvennlig måte som tilfredsstiller kravene til norske myndigheter for en bærekraftig fremtid med 100% utslippsfrie løsninger.

Carl Ronny Olsen – Dia Proff Norge AS

“Vi er stolte av å ha kommet til en avtale hvor Skjetne Maskin AS kommer inn som en eksklusiv samarbeidspartner. De vil håndtere alt av salg og service på hele Flexi Heater sortimentet til distriktet Trøndelag, Møre & Romsdal samt. Nordland fylke.”

Skjetne Maskin AS er en familieeid bedrift med en lang historie innen anleggsbransjen. De tilbyr salg, service og utleie av anleggsmaskiner og -utstyr til profesjonelle kunder over hele Norge. Med sin dedikerte stab og sterke forpliktelse til kundetilfredshet, har Skjetne Maskin AS etablert seg som en pålitelig partner i bransjen med flere store merkevarer som bl.a. Wacker Neuson. Skjetne Maskin AS har et sterkt rykte for kvalitet, service og pålitelighet, og denne avtalen reflekterer deres forpliktelse til å levere bransjeledende produkter til sitt voksende kundenettverk. De ser frem til å introdusere Flexi Heater teletiningsmaskiner til markedet og hjelpe kundene med å lykkes i sine prosjekter.

For mer informasjon om Skjetne Maskin AS og deres produkter, vennligst besøk skjetne-maskin.no. Vår forhandler vil ha fullt sortiment tilgjengelig for demo og salg i hele sin region om kort tid.

Kopier lenke

Del artikkel: