Dia Proff Norge AS satser på elektriske teletiningsmaskiner

Fra april 2022 har vi inngått en langsiktig import og distribusjonskontrakt i samarbeid med Flexi Heater AB.

Vi importerer svenske Flexi Heater til Norge.

Dia Proff Norge AS har i 22 år importert og levert diamantverktøy, og spesial maskiner for betong granitt og asfalt i Norge med en betydelig utstyrspark. Våre kunder har i alle år satt pris på våre kvalitetsprodukter, og ikke minst produktbredde.

Vinterstid er normalt sett noe roligere for oss, men dette har vi bestemt oss for å endre.

Fra april 2022 har vi inngått en langsiktig import og distribusjonskontrakt i samarbeid med Flexi Heater AB, om salg og distribusjon i hele Norge av deres produktsortiment.

Flexi Heater er svenskproduserte teletiningsmaskiner, og er nylig blitt kjøpt opp av et større investeringselskap i Sverige. De har ambisjoner om å øke både produksjonskapasitet på eksisterende modeller, men også tilføre det nordiske markedet med flere innovative produkter innen teletining, oppvarming o.l.

Teletiningsmaskiner som innfrir kravene om fossilfri energi.
De mobile varmemaskinene er utviklet for effektiv teletining, betongherding, oppvarming og tørking av bygg o.l. Alle maskiner kan leveres som hel-elektriske og grønne maskiner, og innfrir derfor myndighetenes krav til en fossilfri byggeplass. Flexi Heater og Dia Proff Norge AS er de eneste i Norden skal kan tilby 100% fossilfrie teletiningsmaskiner.

Maskinene hadde premiere på årets Vei og Anleggsmesse 2022. Allerede nå, bare fire uker etter messen er 90% av alle maskiner forhåndsbestilt eller solgt til flere store utleieselskaper og entreprenører i Norge.

«Vi hadde aldri trodd at markedet skulle respondere i så stor grad som den har gjort, men det er soleklart at vi har truffet en nerve når det kommer til grønn energi på Norske byggeplasser.»

Etterspørselen er høy og Dia Proff Norge As har allerede begynt å ta imot forhåndsbestilling for 2023/24. Ønsker du en effektiv drift gjennom vinteren, og tiden som kommer anbefaler vi å ta kontakt for å sikre en maskin før vinteren.

Kopier lenke

Del artikkel: