Dia Proff Norge AS tilbyr smarte spesialløsninger for renovering, gips og betongbehandling.

Dia Proff Norge AS er hovedimportør av tyske Rokamat.

Dia Proff Norge AS er hovedimportør av tyske Rokamat. De har i snart 40 år utviklet spesial maskiner med det ene formålet om å gjøre renovering og etterbehandlingsjobber enklere og lønnsomheten høyere. De elektriske og batteridrevende maskinene brukes i dag av malere og håndverkere over hele verden.

Batterilinje består bl.a. av en betongvibrator, betongglatter og en sparkelglatter. Maskinene er helt uten kabler og gir deg derfor full bevegelighet. For å gjøre det enda enklere har Rokamat valgt å bruke Cordless Alliance System (CAS) som deres batteriløsning. Disse batteriene er kompatible med over 230 forskjellige maskiner i 18V klassen. Nå kan du enkelt kombineres på tvers av maskiner, batterier og ladere fra en rekke forskjellige produsenter.

Maskinene er designet med høy ergonomi og det merkes. Motoren bæres separat fra verktøyet som minsker vekten betraktelig. På denne måten kan operatøren arbeide lenger, uten unødvendige anstrengelser.

Den elektriske linjen består bl.a av slipemaskinene Heron og Gex. Begge kommer med justerbart skaft som gir en lengde på opptil 3 meter. Dette gjør at jobber som f.eks. renoveringsarbeid kan utføres helt uten problemer.

2018 fikk Rokamat tildelt Tysklands helse- og sikkerhetspris «VISON ZERO» for deres elektriske Gex slipemaskin.

Priser:
«VISON ZERO 2018»
CAS – Winner of the EISEN 2020 Innovation Award

Kopier lenke

Del artikkel: