Vei og Anlegg

24. - 27. April

NOVA Spektrum – Norges Varemesse AS
Messeveien 8, 2004 Lillestrøm

DiaProff skal på Vei og Anleggsmessen 2024

Vi er glade for å kunngjøre at DiaProff vil være til stede på årets Vei og Anleggsmesse, som finner sted fra 24. til 27. april. Vi inviterer deg til å besøke vår store stand, der vi vil presentere et imponerende utvalg av produkter fra noen av de ledende merkene i bransjen.

Vil vise frem en bred produktportefølje

Vår stand vil være for alle som er interessert i utstyr til vei- og anleggsarbeid. Vi vil vise frem et bredt spekter av produkter fra anerkjente merker som FlexiHeater, AGP, Gölz, Norton Clipper, Rokamat, Ronda, IQ PowerTools, WorkyQuad, Al-Handlng, og mye mer. Enten du er på jakt etter verktøy, maskiner eller annet utstyr, vil du finne det hos oss.

Under messen vil våre produktspesialister være tilgjengelige for å gi deg demonstrasjoner av våre produkter og svare på alle spørsmål du måtte ha. Deres ekspertise vil hjelpe deg med å finne de beste løsningene for dine behov og utfordringer.

Bonus!

Men det er mer! Vi er stolte av å presentere Europas største Toyota Tundra Pick-up på vår stand. Denne imponerende bilen må oppleves i virkeligheten, og vi inviterer alle bygg og anleggsfolk til å ta en nærmere titt på dette monsteret av en bil.

DiaProff kan hjelpe deg

Uansett om du er en erfaren entreprenør eller bare nysgjerrig på hva DiaProff har å tilby, så kom innom vår stand på Vei og Anleggsmessen 2024. La oss vise deg hvordan våre produkter kan hjelpe din bedrift med å lykkes. Vi gleder oss til å møte deg!

Messe

24. - 27. April

NOVA Spektrum – Norges Varemesse AS
Messeveien 8, 2004 Lillestrøm

Stand nr: Hall D03-05