DOA s.r.l.

hydraulikkverktøy

Hydraulikkverktøy for proffene

Dia Proff Norge AS er stolt leverandør av DOA. DOA s.r.l. er spesialisert på produksjon av bærbare hydrauliske verktøy. Ingeniørteamet har utviklet et bredt utvalg av innovative, kompakte og allsidige produkter ved å bruke de nyeste teknologiene på dette feltet. DOA tilbyr det ypperste av hydrauliske verktøy på markedet. De innoverer kontinuerlig og produserer verktøy for verdens krevende miljøer, med ergonomisk design, kvalitet og operatørsikkerhet i fokus.

DOA

DOA - Historien

Navnet DOA kommer fra initialene til Dinamica Olio Acciai (Dynamic Oil and Steel), som oppsummerer typen produkter de lager. DOA er spesialisert på produksjon av bærbare hydrauliske verktøy. Ingeniørteamet deres har utviklet et bredt utvalg av innovative, kompakte og allsidige produkter ved å bruke de nyeste teknologiene på dette feltet. De er drevet av en innovativ ånd, kvalitetssøken og tett samarbeid med kundene sine.

Målet til DOA er å produsere verktøy med overlegne egenskaper som garanterer maksimal sikkerhet, produktivitet og forbedrede arbeidsforhold for operatørene. Deres ansatte består av ingeniører med en lidenskap for hydraulikk og solid erfaring innen kraftverktøy. Verktøyene deres brukes i ulike markeder og miljøforhold og har mange ulike bruksområder.

Produktene til DOA er produsert med den nyeste designteknologien og inneholder de mest moderne løsningene, noen av dem er patentert. Dette gjør at de kan imøtekomme og overgå kundens forventninger. De er kraftige, men støysvake, har lang levetid, er kompakte og lette å transportere.