Dia Proff Norge AS inngår eksklusivt samarbeid med Traasdahl AS

Samarbeidet med Traasdahl AS styrker tilgjengeligheten av miljøvennlige Flexi Heater-løsninger i Nord-Norge.

Dia Proff Norge AS er hovedimportør av Flexi Heater teletiningsmaskiner for Norge. Vi har hatt svært god suksess med våre produkter siden vi lanserte maskinene under Vei & anleggsmessen i mai 2022.

Flexi Heater blir produsert i Sverige og de har tatt opp konkurransen mot godt etablerte merker i Norge. Fabrikken har produsert maskiner i 7-8 år, men ble for 2 år siden kjøpt opp av et større Svensk investeringsselskap som har i sin strategi om å øke veksten innenfor sine segmenter.

Med Flexi Heater kan vi tilby det norske markedet unike løsninger for å kunne jobbe effektivt på vinterstid og holde driften i byggeplasser innenfor teletining, betongherding, skadesanering og oppvarming. Alt på en miljøvennlig måte som tilfredsstiller kravene til norske myndigheter for en bærekraftig fremtid med 100% utslippsfrie løsninger.

Vi er stolte av å ha kommet til en avtale hvor Traasdahl AS kommer inn som en eksklusiv samarbeidspartner. De vil håndtere alt av salg og service på hele Flexi Heater sortimentet i Nord-Norge.

Traasdahl AS ble etablert i 1991 og startet som leverandør av deler til traktorer og maskiner. Etter hvert utvidet selskapet virksomheten til å inkludere salg av traktorer. Siden den gang har de også fått agentur på bilmerkene Honda, Nissan og Porsche. I dag er Traasdahl AS en anerkjent forhandler av disse tre bilmerkene, i tillegg til traktormerker som Lovol, Zetor, Deutz Fahr og Weidemann hjullastere.

Traasdahl AS legger vekt på å være en vennlig og profesjonell organisasjon som prioriterer kundetilfredshet. De har som mål å være ledende på kvalitet og service. Dette krever engasjement og dedikert innsats fra alle medarbeidere hver eneste dag. Nå ser de frem til å introdusere Flexi Heater teletiningsmaskiner til sine kunder og hjelpe med å lykkes i sine prosjekter.

For mer informasjon om Traasdahl AS, vennligst besøk traasdahl.as. Vår forhandler vil ha fullt sortiment tilgjengelig for demo og salg i hele sin region om kort tid.

Kopier lenke

Del artikkel: