Flexi Heater

Flexi Heater er en profesjonell og mobil varmemaskin for effektiv teletining av store områder. Maskinene har flere anvendelsesområder, inkludert avriming av telt, betongarbeid, skadeopprydding, samt oppvarming og avfukting av bygninger.

Våre produkter benytter utelukkende kvalitetskomponenter for langvarig pålitelighet gjennom mange års bruk.

Fleksible og mobile varmeanlegg

– utviklet for bruk hele året!

Vi er godt klar over utfordringene vinteren i Norge bringer til bygg- og anleggsbransjen med frost, is og store mengder snø. Nettopp derfor ble Flexi Heater produsert for markedet. Flexi Heater er en brukervennlig, effektiv og mobilt varmeanlegg som er utviklet av Flexi Heater AB i Sverige. Maskinen har mange bruksområder, inkludert tining av frost, betongarbeid, skadesanering eller oppvarming og avfukting av bygninger.

“Flexi Heaters styrke er at vi eier hele kjeden fra minste platestykke til ferdig produkt og med det har vi en effektiv produksjonskjede med høy kvalitet og kunnskap”.

Robert Ohlsson

VD, Flexiheater

#

#

#keeponworking

#keeponworking symboliserer evnen til å opprettholde kontinuerlig arbeidsflyt selv under utfordrende vinterforhold, takket være Flexi Heaters innovative maskiner. Flexi Heater tilbyr en løsning for å unngå nedetid på arbeidsplassen ved å benytte deres avanserte tiningsteknologi.

Med fokus på brukervennlighet gir Flexi Heater arbeidere muligheten til å fortsette jobben sin selv i isete og vinterlige forhold. Denne teletiningsmaskinen er skreddersydd for nordiske forhold, og dens allsidige bruk spenner fra teletining og betongarbeid til skadesanering og oppvarming av bygninger.

#keeponworking understreker dermed ikke bare produktets funksjonalitet, men også dets evne til å opprettholde produktiviteten på arbeidsplassen i tøffe værforhold.

Full temperaturkontroll

Flexi Heater MIDI Hybrid tilbys med enten 400 meter eller 600 meter varmeslange, fordelt på to eller tre tromler. Varmeslangene er fylt med en miljøvennlig propylentransparent glykolfylt væske i et lukket system, som gir deg full kontroll over temperaturen gjennom hele tiningsprosessen. Teletineren opprettholder en stabil temperatur på opptil 90 grader, og er i stand til å tine omtrent 140-190 kvadratmeter av gangen, samt håndtere opptil 30 cm tele per døgn (avhengig av CC og grunnforholdene).

Fordeler

Brukervennlighet i fokus:

Praktisk isolasjonshåndtering:

Enkel håndtering med hydraulisk vinsj:

Stabil konstruksjon med ekstra støtteben:

#keeponworking