Frostfrie vann- og avløpsslanger fra Dia Proff Norge AS

Utfordring med rennende vann når minusgradene herjer er noe mange av oss har et godt forhold til.

Utfordring med rennende vann når minusgradene herjer er noe mange av oss har et godt forhold til. Å bringe vann eller avløp fra A til B er noe som skjer i enormt mange sammenhenger, og løsningene for å unngå at vann eller avløp fryser er ofte kostbare og kompliserte.

Dia proff Norge har lenge jobbet med å perfeksjonere sine vinterprodukter, og kommer nå med nye frostfrie proffslanger. En svært enkel og fleksibel løsning som kobles direkte på en vanlig utekran. Valg av materialet har vært bevist da markedet lenge har etterspurt et produkt som både skal tåle røffe forhold, men også minske risikoen for skader. Valget landet på høy kvalitets PVC i fluoriserende oransje. Materialet er både slitesterkt og øker synligheten betraktelig.

Slangen er godkjent for drikkevann, den er trykktestet under 10 bar og er testet frostfri helt ned til minus 30 grader. Leveres i lengder fra 3 til 25 meter, med mulighet for seriekobling.

Når det kommer til bruksområder er proffslangene svært fleksible, så her er det kun fantasien som setter begrensningene.

Kopier lenke

Del artikkel: