IQ Power Tools

Profesjonelt verktøy

Dia Proff Norge AS er stolt leverandør av IQ Power Tools. IQ Power Tools produserer et komplett utvalg av verktøy med integrerte støvoppsamlingssystemer for murverk, steinlegging og flislegging. IQ-teamet bringer med seg mange års kombinert erfaring, noe som gjør de i stand til å forutse kundens behov, være proaktive og levere nødvendig service raskt og effektivt.

Kjernen i IQ Power Tools innovasjon er deres ønske om å møte kundens forventninger og behov. De jobber kontinuerlig med å forbedre våre produkter og tjenester for å støtte våre kunder bedre. Kundene er grunnen til at de fortsetter å utfordre grensene og skape nye og unike verktøy for vår bransje.

IQ Power Tools

IQ Power Tools - Historien

iQ Power Tools ble grunnlagt av Joel og Paul Guth, som er tredje generasjons murere. De drev vellykkede murfirmaer i over 30 år, noen ganger med over 100 ansatte.

År med erfaring lærte de om støvproblemer. Det skaper mye rot, koster mye penger og er en trussel mot helse og sikkerhet i vår bransje. De begynte å lage verktøy for å løse sine egne støvproblemer, men innså at disse problemene påvirket alle entreprenører. Derfor startet de iQ Power Tools.