Kraftig vakuumløfter til Carl C. Fon

Støttemur langs Akerselva

Dia Proff Norge AS har i dag levert en kraftig 8 tonns vakuumløfter, AL-Tornado 8000 XD fra Al-Handling, til entreprenørselskapet Carl C. Fon. Denne maskinen vil spille en avgjørende rolle i deres pågående prosjekt med å bygge en ny støttemur langs Akerselva på Sagene bydel i Oslo Her skal steinblokker på over 2 tonn settes på plass ved hjelp av en vakuum sugekopp montert på gravemaskin. På grunn av størrelsen på blokkene, var steinklyper ikke et alternativ, og AL-Tornado 8000 XD viste seg å være den beste løsningen.

Spennende prosjekt

Carl C. Fon er en av de ledende maskinentreprenørene på Østlandet, kjent for sitt brede spekter av oppdrag og utstyr. De ansatte hos Carl C. Fon har én ting til felles: De er problemløsere! Uansett hvilken utfordring de står overfor, finner de en løsning.

DiaProff leverte kraftig vakuumløfter

Dia Proff Norge AS er stolt leverandør av solide og pålitelige vakuumløftere fra Al-Handling. Gjennom årene har vi konsekvent valgt å samarbeide med profesjonelle produsenter fra hele verden som kontinuerlig streber etter å utvikle innovative og kvalitetsprodukter. I bygg- og anleggsbransjen er det avgjørende at våre kunder kan spare tid og samtidig opprettholde en høy standard i sitt arbeid. Derfor leverer vi utelukkende verktøy av høy kvalitet som har gjennomgått grundige tester og bevist sin effektivitet i markedet over lang tid. Disse verktøyene er utviklet for å dekke et bredt spekter av behov.

Al-Handling

Al-Handling er en pålitelig leverandør av profesjonelt løfteutstyr og vakuumløftere, med en bred produktportefølje som dekker et mangfold av behov. Uansett hvilket løfteprosjekt du har, kan du stole på at Al-Handling leverer pålitelige og innovative produkter.

Med 35 års erfaring er Al-Handling en ledende aktør innen løfteutstyr for både bygge- og industrisektoren. Allan Laursen har stått i spissen for betydelig produktutvikling og -modning gjennom årene, noe som har resultert i robuste og effektive løsninger for kundene.

Kunde

Carl C.Fon