Norton Clipper

Utstyr til proffe aktører

Dia Proff Norge AS er stolt leverandør av Norton Clipper. Som en del av Saint-Gobain Abrasives, verdensledende produsent av slipemidler, tilbyr Norton Clipper kraftige, presise og brukervennlige løsninger. Disse produktene gjør det mulig for våre kunder å forme og overflatebehandle alle typer materialer, selv i de mest komplekse og utfordrende bruksområder.

Med kontinuerlig fokus på innovasjon og kvalitet, sikrer Norton Clipper høy ytelsesverdi og betydelige fordeler for kundene. Se vårt utvalg av Norton Clipper produkter.

Norton Clipper

Norton Clipper - Historien

Norton Clipper er en del av Saint-Gobain Abrasives, verdensledende produsent av slipemidler. Saint-Gobain Abrasives tilbyr kraftige, presise og brukervennlige løsninger som gjør det mulig for kundene å forme og overflatebehandle alle typer materialer, selv i de mest komplekse og utfordrende anvendelser.

Som teknologileder er Saint-Gobain Abrasives i forkant av industrien, og gir høyt utviklede slipemidler som gir høy ytelsesverdi. Dette oppnås gjennom kontinuerlige investeringer i forskning og utvikling, samt tette samarbeid med kundene. Dette sterke engasjementet sikrer at nye og spennende produkter kontinuerlig introduseres, noe som gir betydelige fordeler for kundene ved å forbedre prosessproduktiviteten og omforme verden av slipeløsninger.