Nyhet!

Flexi Heater MAXI

Elektrisk teletiner utviklet for det nordiske markedet

Den første elektriske teletineren i containerløsning

Flexi Heater MAXI setter en ny standard med sin unike containerløsning, laget for å møte de krevende nordiske forholdene. Denne robuste, solide og svært effektive teletineren er designet med både brukervennlighet og miljø i tankene, noe som gjør den til et uvurderlig verktøy i mange situasjoner.

Flexi Heater MAXI

En brukervennlig og miljøvennlig containerløsning som effektivt tiner tele. Flexi Heater MAXI kan tine 30 cm tele per dag, dekker et område på 140 m², og veier kun 750 kg.

“Jeg er svært glad for å kunne annonsere at Flexi Heater nå lanseres i en containerløsning, noe markedet lenge har etterspurt. Denne robuste og effektive løsningen vil være en uvurderlig ressurs i mange situasjoner, spesielt med tanke på de utfordrende nordiske vinterforholdene. Jeg oppfordrer alle våre kunder til å bestille nå, slik at dere er godt forberedt for den kommende vintersesongen. Med Flexi Heater i container får dere en pålitelig, brukervennlig og miljøvennlig løsning som møter alle behov for teletining og oppvarming.”

Carl Ronny Olsen

Daglig leder, Dia Proff Norge AS

Laget etter etterspørsel fra markedet

Flexi Heater MAXI ble utviklet som svar på et tydelig behov fra markedet for en teletiner i containerløsning. Denne containeren kan fint løftes og plasseres på tak for snøsmelting, på en byggeplass for mindre fotavtrykk eller nede i en grøft hvor behovet for teletining forekommer. Denne innovative løsningen er skreddersydd for å sikre en effektiv og trygg arbeidsplass gjennom vintermånedene. Med sin robuste design og avanserte funksjoner, inkludert muligheten til å tine tele, avfukte, beskytte mot frost og varme opp bygninger, er Flexi Heater MAXI det ideelle verktøyet for enhver situasjon hvor pålitelighet og effektivitet er avgjørende.

Innovative teletinere

Flexi Heater MAXI representerer en ny epoke innen teletiningsteknologi. Med sin miljøvennlige elektriske drift og innovative containerdesign, tilbyr den en fleksibel og pålitelig løsning for krevende nordiske forhold. Enten det er for teletining, avfukting, frostbeskyttelse eller oppvarming, er Flexi Heater MAXI det perfekte verktøyet for å sikre en effektiv og trygg arbeidsplass.

Flexi Heater

Produsent av profesjonelle teletinere for det nordiske markedet.