Om oss

Om Dia Proff Norge AS

Bakgrunnen

Grunnlegger av Dia Proff Norge AS, Carl Ronny Olsen startet sin virksomhet med import av diamantverktøy og maskiner i 1999. Behovet for diamantverktøy og spesialmaskiner har økt kraftig siden den gang og Dia Proff Norge AS har nå blitt en betydelig og kjent aktør innenfor produksjon og salg av diamantverktøy og maskiner i Norge. Med våre 7 ansatte har vi nå 40-års samlet erfaring innenfor boring, saging og sliping og over 15 år som leverandør til bygg og anleggsbransjen.
 Med 1000 m2 lager, kontor og eget serviceverksted er vi klare for videre vekst.
     

Fokus på kvalitet

Dia Proff Norge AS har i alle år valgt å jobbe med profesjonelle produsenter verden over som streber etter å lage innovative kvalitetsprodukter. At våre kunder skal kunne spare tid og samtidig holde en foreskreven kvalitet på sitt arbeid er alfa omega i bygg- og anleggsbransjen. Derfor leverer vi utelukkende kvalitetsverktøy som har vært testet lenge i markedet og som bør dekke de aller fleste behov. Vi vet også hvor viktig det er med kunnskaper om lokale forhold og at dette ikke bare varierer i forhold til andre land, men også innad i Norge.

Din samarbeidspartner!

Dia Proff Norge AS har i alle år vært opptatt av å gi best mulig service til våre kunder. Vi ønsker å være en samarbeidspartner mer enn en leverandør av verktøy og maskiner. Vi vet at fornøyde kunder er god reklame og vi gir oss ikke før du blir fornøyd. Det å ha ansatte med bransjeerfaring og god fagkunnskap ser vi på som utrolig viktig i vår bransje. De brenner for det de driver med, tilbyr kundeservice utover det som er vanlig og ønsker å være en samarbeidspartner for alle våre kunder. Vi har et sterkt team som gjør det de kan for at du som kunde skal være 100% fornøyd.

Et varehus for is- og snø smeltingsprodukter

Dia Proff Norge AS har stort lager og foretar store innkjøp som kommer deg som kunde til gode.

  • Eget lager og rask levering
  • Stort utvalg og alt du trenger på ett sted
  • Eget serviceverksted for å minimere driftstans

Importør av kvalitet

Dia Proff Norge AS har knyttet til oss innovative leverandører som ligger i front av utviklingen når det gjelder funksjonalitet, kvalitet og brukervennlighet.

  • Velprøvde løsninger
  • Kun kvalitetsleverandører
  • Fokus på HMS og miljø

Bransjekunnskap

Vi vet at det er forskjell på verktøy avhengig av hvor, og til hva, verktøyet skal benyttes. Vi vet at kvalitet gir kunden mer for pengene på sikt.

  • Faglig dyktige medarbeidere
  • Tilgjengelig for våre kunder
  • Din samarbeidspartner