Din totalleverandør av diamantverktøy og spesialmaskiner

1999

Kvalitet siden 1999

40

40 års samlet erfaring

Kundeservice

Kundeservice og rask levering

Bakgrunnen

Grunnlegger Carl Ronny Olsen startet Dia Proff Norge AS i 1999, med fokus på import av diamantverktøy og maskiner.

Etterspørselen etter slike verktøy har økt betydelig siden da, og Dia Proff Norge AS har vokst til å bli en anerkjent og betydningsfull aktør innen produksjon og salg av diamantverktøy og maskiner i Norge.

Vårt dedikerte team på 6 ansatte besitter en samlet erfaring på 40 år innen boring, saging og sliping. I tillegg har vi over 19 års erfaring som leverandør til bygg- og anleggsbransjen. Med store lagerfasiliteter, moderne kontorer og eget serviceverksted er vi rustet for videre vekst og suksess.

Fokus på kvalitet!

Dia Proff Norge AS jobber utelukkende med profesjonelle produsenter.

Gjennom årene har Dia Proff Norge AS konsekvent valgt å samarbeide med profesjonelle produsenter fra hele verden som kontinuerlig streber etter å utvikle innovative og kvalitetsprodukter. I bygg- og anleggsbransjen er det avgjørende at våre kunder kan spare tid og samtidig opprettholde høy standard i sitt arbeid. Derfor leverer vi utelukkende verktøy av høy kvalitet som har gjennomgått grundige tester og har bevist sin effektivitet i markedet over lang tid. Disse verktøyene er utviklet for å dekke et bredt spekter av behov.

Vi er også klar over betydningen av å ha kunnskap om lokale forhold, da dette ikke bare varierer fra land til land, men også innad i Norge. Vi er bevisst på å tilegne oss inngående lokalkunnskap for å kunne imøtekomme våre kunders spesifikke krav og behov på best mulig måte.

Din samarbeidspartner!

Dia Proff Norge AS er opptatt av å gi best mulig service til våre kunder.

Gjennom årene har vi kontinuerlig fokusert på å levere førsteklasses service til våre kunder. Vi ønsker å være mer enn bare en leverandør av verktøy og maskiner – vi ønsker å være en pålitelig samarbeidspartner. Vi forstår at fornøyde kunder er den beste reklamen, og vi strekker oss langt for å sikre din tilfredshet. Vi gir oss ikke før du er helt fornøyd.

Vi anser det som avgjørende å ha ansatte med omfattende bransjeerfaring og solid fagkunnskap i vår virksomhet. Våre medarbeidere brenner for det de gjør, og de går langt utover det som er vanlig for å tilby enestående kundeservice. Med et sterkt team av dedikerte fagfolk jobber vi hardt for å sikre at du som kunde opplever 100% tilfredshet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få med deg alle våre nyheter og gode tilbud!

Ved å sende inn aksepterer du vår Personvernerklæring

Kopier lenke

Del artikkel: