PERSONVERNERKLÆRING

Sist oppdatert: 09.12.20

Dia Proff Norge AS tar personsikkerheten på alvor, og er bevisst på at vår digitale hverdag hele tiden utfordrer oss på dette området. Gjennom dette dokumentet ønsker vi å være åpen og å forklare hvordan dette nettstedet fungerer, hva slags informasjon som samles inn, og hvorfor. Vi ønsker å forsikre deg om at din personsikkerhet blir ivaretatt og at informasjon kun vil bli benyttet i forhold som beskrevet i denne erklæringen.

Dia Proff Norge AS kan endre/oppdatere dette dokumentet fra tid til annen, du bør hente frem dette dokumentet igjen med jevne mellomrom for å forsikre deg om at du er fornøyd med eventuelle endringer.

Ved å besøke og bruke dette nettstedet, godtar du vilkårene som er gitt nedenfor.

Registrering av personopplysninger

Vi registrerer ikke dine personopplysninger gjennom våre nettsider, med mindre du gjennomfører en handel, registrerer en bruker eller har gitt oss ditt samtykke om dette.

Når du handler på Dia Proff Norge AS ber vi deg oppgi informasjon om fullt navn, adresse, organisasjonsnummer, e-post og telefonnummer. Dette gjør vi for å sikre deg god service, korrekt håndtering av kundeforholdet, samt ha mulighet til å kontakte deg om det skulle være behov for det. Denne informasjonen vil bli oppbevart så lenge du har et aktivt kundeforhold hos oss.

All informasjon du oppgir er tilgjengelig og kan endres eller slettes når du måtte ønske det.

Sikkerhet rundt personvern

Dia Proff Norge AS forplikter oss til å holde din informasjon sikker og deler ikke dine personopplysninger med tredjeparter. Vi har gode sikkerhetsrutiner for å sikre at data som er lagret på våre servere er sikre. Nettstedet benytter utelukkende SSL kryptert kommunikasjon.

Dia Proff Norge AS beholder kun personopplysninger så lenge det er nødvendig for oppgitte formål og i samsvar med lovbestemmelsene. Vi er pålagt å oppbevare enkelte kategorier av informasjon i forbindelse med regnskapsføring og avgiftshåndtering. Disse opplysningene oppbevares i henhold til gjeldende regler om bokføring mv. Vi oppbevarer av sikkerhetshensyn også IP-adressen som er benyttet for å registrere bestillingen.

Vi benytter informasjonen du oppgir for å kunne tilby deg en bedre og relevant tjeneste. Det gir oss muligheten til å forstå dine behov og forbedre våre tjenester.

Handel og betaling

For at vår leverandør av betalingstjenester skal kunne gjennomføre din betaling vil du bli bedt om å oppgi kredittkort- og personopplysninger. Denne informasjonen oppbevares utelukkende hos vår leverandør og er underlagt denne leverandørens retningslinjer for personvern. Vi oppbevarer betalingsopplysninger (men ikke kredittkortnummer) kun i den utstrekning, og så lenge det er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering.

Dersom du ønsker å handle ekstra raskt på Dia Proff Norge AS har du muligheten til å lagre kortinformasjonen din hos vår betalingsleverandør. Vi lagrer aldri noe informasjon som kan spores tilbake til kortnummeret ditt. Hvis du velger å lagre kortnummeret ditt, kan du til enhver tid velge det bort igjen ved å kontakte vår leverandør av betalingsløsning.

Informasjonskapsler

Dia Proff Norge AS bruker informasjonskapsler eller «Cookies». Dette er små tekstfiler som lagres på din enhet når du laster ned en nettside. Disse brukes vanligvis til å forbedre din brukeropplevelse og huske hvem du er, slik at du forblir innlogget.

Formålet med informasjonskapsler er å gi nettsiden grunnleggende funksjonalitet som sesjonshåndtering, analyse, personalisering og markedsføring. For mer om informasjonskapsler her

Google Analytics og Facebook pixel

Dia Proff Norge AS bruker Google Analytics, Google AdWords og Facebook pixel for å analysere trafikkmønsteret på nettstedet. Disse leverandørene benytter seg av informasjonskapsler for å samle inn informasjon og utarbeider rapporter om nettstedsaktivitet og sende disse rapportene til oss.

Når du besøker våre nettsider vil din IP-adresse bli registrert i vår besøksstatistikk. Statistikken brukes til å analysere bruken av nettstedet og for å bedre kvaliteten på innholdet. Informasjonen vi får tilsendt vil bli brukt for å annonsere målrettet markedsføring.

Ønsker du ikke å bli registrert av våre analyse-verktøy, kan du reservere deg fra dette ved å gå inn på tools.google.com

Databehandlere

Dia Proff Norge AS har inngått avtale med følgende databehandlere:

• SIIT AS: Intern hosting/server og drift/vedlikehold av www.diaproff.no
• Duett Sky: CRM
• Google: Leverandør av digitale tjenester
• Facebook: Leverandør av digitale tjenester
• Apsis: Leverandør av digitale tjenester

Rett til innsyn

Du har rett på innsyn i de opplysningene vi lagrer om deg. Vi verken behandler og lagrer opplysninger lenger enn nødvendig eller utover lovens rammer. Vennligst ta kontakt med oss om du har spørsmål rundt personvern, eller ikke lenger ønsker å benytte våre tjenester. Forespørsler om sletting vil bli utført med hensyn til alle gjeldende lovgivnings-, arkiverings- og korrekturforpliktelser.

Nyhetsbrev

Du kan abonnere på vårt nyhetsbrev gjennom vår nettside, eller ved å ta kontakt med oss på diaproff.no. For å kunne abonnere på nyhetsbrev trenger vi din e-postadresse og din erklæring om at du samtykke. Når du har meldt deg på nyhetsbrevet, sender vi deg en bekreftelse på e-post med en lenke for å bekrefte påmeldingen.

Nyhetsbrev sendes ut via Apsis, en av Nordens største leverandør av digitale markedsføringsløsninger.

Dersom du ikke lenger ønsker å motta våre nyhetsbrev kan du når som helst melde deg av tjenesten. Dette gjøres ved å klikke på «Avslutt abonnementet» i bunnen av e-postene som sendes ut. Alternativt kan du gi beskjed til oss på post@diaproff.no (husk å opplyse om e-postadressen du ønsker å ha fjernet).

Lenker til andre sider

Dette nettstedet kan inneholde lenker til andre nettsteder, som f.eks. Youtube, facebook, twitter, eller andre nettsteder som inneholder relevant informasjon. Det gjøres oppmerksom på at du må forholde deg til det eksterne nettstedets personvern og at vi ikke har noen kontroll over det.

Forbehold om prisendringer og feil

Vi tilstreber å til en hver tid gi deg så korrekt informasjon som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om eventuelle feil i nettbutikken, det være seg feil med priser eller andre forhold som innebærer at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt på våre nettsider. Ved slike situasjoner vil du som kunde få melding om dette, samt eventuelt informasjon om hva vi kan tilby i stedet. Du vil da få mulighet til å akseptere vårt nye tilbud med endringene som er angitt eller kansellere bestillingen dersom du ønsker dette.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål eller tilbakemeldinger, vennligst kontakt oss.
Kontaktskjema | E-post: post@diaproff.no | Tlf: 67 06 73 30