Tilbake til pressemelding oversikt

Nyhet! Dia Proff Norge AS tar inn patenterte OxySan i Norge, en ozonfri ioniseringsmaskin som renser luften for helseskadelige partikler og luftbårne virus.

OxySan ozonfri luftrenser

Et unikt patentbeskyttet produkt for å eliminere – rense luft for helseskadelige partikler bla. virus (som covid-19), byggestøv, mikrostøv, asbeststøv, bakterier, lukt, røykskader o.l. Maskinene bruker ionisering, men helt uten bruk av Ozon! Ozon er skadelig for mennesker over tid, men med dette systemet (som er det eneste i sitt slag) vil partikkelinnholdet reduseres med opptil 95%, og med det være gunstig for alle som oppholder seg innendørs.

Under ioniseringen fylles luften med positivt og negativt ladede ioner som gjør at skadelige partikler i luften klumper seg sammen, og deretter faller ned på bakken og blir der. Denne prosessen holder luften ren og er helt uten restprodukter, luktfri og helt ufarlig.

OxySan kommer i 4 ulike størrelser til ulike arealer. Mobilt system, driftssikkert og enkelt i bruk.

Dette er et MÅ ha produkt for alle som tenker HMS og hvor mennesker oppholder seg innendørs. Vi i Dia Proff Norge AS tror i disse tider at OxySan sine maskiner vil bli godt mottatt i det Norske markedet. Ettersom vi har en pågående pandemi som berører de fleste virksomheter i Norge, vil disse produktene være til stor glede for alle, da de eliminerer potensiell trussel som covid-19 luftbårne partikler.

Sagt på en forenklet måte. OxySan maskiner renser luften i alle lokaler for skadelige viruspartikler i luften. En unik løsninger som er 100% ozonfri, ikke skadelig for mennesker og som kun gir miljø og helsemessige gevinst for alle.

Bruksområder:
Klasserom, skoler, kontor, møterom, kirker, kjøpesenter, sykehus, eldrehjem, hotell, restauranter, verksteder, anleggslokaler, brakkeanlegg, kjølerom, matbutikker, produksjonsindustri, renoveringsarbeid, treningsrom, private hjem.

OxySan ozonfri luftionisering fjerner:
• Virus og bakterier i alle typer rom og lokaler hvor mennesker oppholder seg.
• Alt støv som mikrostøv, kvartsstøv, betongsstøv skjærestøv og sveisestøv, samt lukt i luften på byggeplasser og verksteder.
• Asbeststøv med lufte kanaler.
• Røyklukt etter brann
• Mugglukt og sopp problemer

OxySan er utviklet av det svenske firmaet Renluftsteknik. Siden 1982 har de utviklet produkter for å forbedre luftkvaliteten og løsninger rundt støv og lukt gjennom ozonfri ionisering. Under utviklingen av OxySan har materialet og produksjonsmetode vært viktig og maskinene kan resirkuleres til ca. 90%.

Teknologien bak OxySan maskinene er ingen ukjent teknologi, men det som gjør disse til innovative maskiner er at OxySan er de eneste i sitt slag som leverer maskiner som er 100% ozonfri.

Dia Proff Norge AS er eksklusiv importør av alle OxySan maskiner. Vi har alle maskiner på lager og maskinene er tilgjengelig for salg og leasing.

Se her for mer informasjon

Se også:
Pressemelding - HMS magasinet
Pressemelding - Renholdsnytt
Pressemelding - Metal Supply

OxySan ozonfri luftrenser
OxySan ozonfri luftrenser
OxySan ozonfri luftrenser