Rokamat

Profesjonelt verktøy

Dia Proff Norge AS er stolt leverandør av Rokamat. Rokamat leverer profesjonelt verktøy for sliping, betongglatting, etterbehandling av betong og puss, og mye mer. Med fokus på å gjøre hverdagen enklere for håndverkere, har Rokamat etablert seg som en pålitelig aktør i markedet. Vi tilbyr verktøy som er utviklet for å gi høy ytelse og lang levetid, noe som sikrer effektivitet og kvalitet i ethvert prosjekt.

Rokamat

Rokamat - Historien

Rolf Kammerer var en ung mann som jobbet i sin fars stukkaturforretning da ideen til hans første maskin kom til ham. Mens han strevde med et sgraffito-arbeid, tenkte han: “Det må finnes en måte å gjøre dette enklere på.” Slik ble Chameleon universal-maskinen til, først i oppfinnerens sinn, deretter på tegnebrettet, og til slutt i produksjon og serieproduksjon.

I 1982 kom den innovative enheten på markedet under merkevarenavnet Rokamat (ROlf KAmmerer MAchine Technology). Maskinen med en frikoblet motor ble raskt populær blant malere, murere og etterbehandlingshåndverkere i Tyskland og Sveits. I dag selger selskapet Kammerer sine Rokamat-maskiner over hele verden.

Rokamat er fortsatt et genuint familieforetak, og Rolf Kammerers sønn, Dominic Kammerer, ble en del av ledelsen i 2014 etter å ha jobbet i selskapets ingeniøravdeling i flere år.