Ronda industristøvsugere

Utstyr for proffmarkedet

Dia Proff Norge AS er stolt leverandør av Ronda®. Ronda-produktene er kjent for sin høye kvalitet, pålitelighet, robuste design og lange levetid. Maskinene produseres ved V. Brøndum A/S.

Ronda’s industristøvsugere – en pålitelig løsning for det profesjonelle markedet. Deres støvsugere er kjent for sin høye kvalitet og ytelse, og er designet for å møte de krevende behovene til industrielle miljøer. Med robust konstruksjon og avansert teknologi leverer Ronda støvsugere som sikrer grundig rengjøring og effektiv støvkontroll.

Ronda

Artikler om Bygg- og industristøvsugere

Bygg- og Industristøvsuger

Bygg- og anleggsplasser er ofte preget av store mengder støv og avfall. For å sikre et trygt og sunt arbeidsmiljø, er det avgjørende å benytte kraftige og pålitelige støvsugere som er spesialdesignet for disse krevende miljøene.

Les mer

Ronda® - V. Brøndum AS

V. Brøndum A/S ønsker å være den foretrukne leverandøren av kraftige støvsugere til bygg, industri og skadesanering i Danmark. Dia Proff Norge AS er leverandør for det norske markedet. Når vi sier “foretrukken leverandør”, mener vi den som gir mest verdi til kundene våre. Det er kundenes behov som styrer oss.

Produksjon av støvsugere påvirker miljøet, men V. Brøndum A/S håper å redusere denne belastningen ved å kjøpe komponenter lokalt og produsere lokalt, og ikke minst ved å sørge for at produktene våre varer lenge. Samtidig er målet å kunne tilby reservedeler til produkter og industrivstøsugere til rimelige priser i mange år fremover.