Serviceverksted

 • Stort lager og rask levering!

  Maskiner og verktøy i bygg og anleggsbransjen lever under tøffe forhold, håndverkere og anleggsfolk er avhengig av verktøy med høy driftskvalitet over lang tid. Likevel hender det at maskiner og utstyr blir ødelagt eller slutter å fungere. Da kan vi hjelpe deg!

  Service Vi har utstyr og kompetanse til å utføre service/reparasjoner på alle våre maskiner.

  Delelager Vi har stort delelager til de fleste maskiner noe som bidrar til hurtig reparasjon og kort driftstopp for deg som kunde.

  Låne utstyr I mange tilfeller kan vi tilby deg å leie eller låne erstatningsutstyr slik at du kan fortsette å jobbe mens ditt utstyr er til service eller reperasjon.

  Resetting av kjernebor Vi kan resette dine gamle kjerneborstammer. Hvordan fungerer dette? Du leverer ditt bor hos oss og vi sjekker om boret fortsatt er brukbart. Hvis det er det så klipper vi av ca 10 mm øverst på stammen, sølvlodder på ønskede segmenter, retter bulker i kjerneboret og lakkerer det. Vips, så er kjerneboret like godt som nytt!

  Diamantsegmenter Vi leverer alle typer diamantsegmenter til profesjonelt bruk. Og våre diamantsegmenter og diamantverktøy er tilpasset norske materialer og forhold

Diaproff Serviceverksted