Dagens raskeste leveranse fra Skjetne Maskin AS til Fjellheim Drift & Service AS

Skjetne Maskin AS satt ny rekord i dag med rask leveranse av teletiningsløsninger til Fjellheim Drift & Service AS.

I dag markerte Skjetne Maskin AS en ny milepæl innen leveranser med rekordtid på teletiningsløsninger. Firmaet Fjellheim Drift & Service AS sto overfor utfordringer med kulden som har bredt seg overalt, og behøvde raskt en pålitelig løsning for teletining. Skjetne Maskin AS, vår pålitelige forhandler for midt-Norge, var midt i en demo-reise med FlexiHeater teletinere da de mottok henvendelsen fra Fjellheim Drift & Service AS.

Øyvind, representanten fra Skjetne Maskin AS, tok utfordringen på strak arm og satte kursen nordover. På kun få timer ankom han Verdal, der han umiddelbart kunne levere det nødvendige utstyret til en svært fornøyd kunde fra Fjellheim Drift & Service AS. Denne leveransen markerer ikke bare dagens raskeste, men også den kuleste leveransen til dags dato.

Skjetne Maskin AS har igjen bevist sitt engasjement for kundetilfredshet og evnen til å levere løsninger på kort varsel. Dagens hendelse er et tydelig bevis på selskapets dedikasjon til å imøtekomme kundenes behov og sørge for at de er rustet mot de utfordringer de står overfor.

Dia Proff Norge AS og Skjetne Maskin AS takker Fjellheim Drift & Service AS for tilliten de har vist ved å velge Flexiheater teletiningsmaskiner. Vi ser frem til å fortsette samarbeidet for å møte fremtidige behov.

Kopier lenke

Del artikkel: