Stihl

Kvalitetsprodukter for profesjonelle aktører

Dia Proff Norge AS er stolt leverandør av STIHL. STIHL utvikler, produserer og distribuererverktøy for profesjonelt skogbruk og landbruk, landskapsbevaring, bygg og anlegg samt private hageeiere.  STIHL streber etter å imponere kundene med topp kvalitet og inspirerende produkter.

STIHL leverer kvalitetsprodukter for profesjonelle aktører. Med en bred produktportefølje sikrer STIHL at du har de riktige verktøyene for jobben. Hvert produkt er utviklet med fokus på ytelse, holdbarhet og brukervennlighet, slik at du kan arbeide effektivt og sikkert. Velg STIHL for pålitelighet og høy kvalitet i alle dine profesjonelle prosjekter.

Stihl

STIHL - Historien

Pionerånd i mer enn 95 år
Det startet i 1926 da Andreas Stihl grunnla selskapet og bygget sin første motorsag. Oppfinnelsen hans revolusjonerte skogbruket og gjorde STIHL til en global markeds- og teknologileder. Hva er hemmeligheten bak dagens suksess? STIHL har klart å utvikle revolusjonerende nye produkter mange ganger takket være gründerens pionerånd. Noen eksempler på dette er batteriteknologi, digitale løsninger, robotikk og kunstig intelligens. De er lidenskapelig opptatt av dette og jobber hele tiden for å utvikle seg. Målet er alltid å gjøre det enklere for kundene å jobbe i og med naturen.

Felles verdier over hele verden
STIHL har ansatte over hele verden og driver forretningsvirksomhet i globale markeder. Derfor er det viktig for de å ha verdier som knytter de sammen. Varig suksess er mulig takket være en løpende utvikling og drift av selskaper basert på langsiktige prinsipper og bindende retningslinjer. Som familiebedrift er de overbevist om dette. Ambisjonen gjenspeiles i bedriftskulturen og verdiene deres. Akkurat som selve virksomheten har også verdiene deres vokst, og de er under utvikling hver eneste dag.