Stolpebanker

En stolpebanker, også kjent som stolpehammer, pålehammer eller pålebanker, er et essensielt verktøy for å banke ned stolper og påler i bakken effektivt og presist. Disse verktøyene er avgjørende i mange bransjer, inkludert bygg, landbruk, hagearbeid og anlegg. En stolpebanker gir brukeren muligheten til å utføre tungt arbeid med minimal fysisk belastning, noe som gjør jobben både enklere og mer effektiv.

Effektive og kraftige stolpebankere

Våre stolpebankere er designet for å løse de fleste jobber på en sikker og effektiv måte. De gir mindre belastning på kroppen sammenlignet med bruk av en vanlig slegge, og sparer tid på arbeidsplassen. Stolpebankerne er motordrevne, noe som gjør dem ideelle for nedslag av påler, stolper, armeringsjern og annet som trenger å settes fast i jorden.

Valg av adapter

For å få mest mulig effektiv bruk av stolpebankeren, bør adapterstørrelsen være så tett som mulig tilpasset stolpene. Det anbefales at adapteren ikke er mer enn 5 mm større enn stolpen.

For rundstolper, firkantede stolper eller V-stolper bør de ytre hjørnene være innenfor denne radien. Hvis du er usikker på hvilken adapter som passer best for dine behov, kan du kontakte oss for spesifikke råd og veiledning.

Bensindrevne Stolpebankere fra Easy Petrol Post Driver

Easy Petrol Post Driver tilbyr bensindrevne stolpebankere som er utformet for å kunne håndteres av én person. De kan banke ned stolper med en diameter på opptil 100 mm. Disse maskinene er utstyrt med en pålitelig Honda GX35T 4-takts motor, kjent for sin effektivitet og pålitelighet selv under kalde forhold. Stolpebankerne fra Easy Petrol Post Driver er profesjonelle verktøy som gir imponerende resultater på tvers av mange bransjer og applikasjoner.

Utvalgte produkter

Rhino Tool logo

Pneumatiske og Hydrauliske Stolpebankere fra Rhino Tool

Rhino Tools har over 45 års erfaring i utvikling og produksjon av stolpebankere. Deres produktlinje inkluderer pneumatiske, hydrauliske og bensindrevne stolpebankere, alle designet for å gjøre arbeidsplassene tryggere og mer produktive. Rhino Tools er kjent for sin høye kvalitet og holdbarhet, og deres verktøy er tilgjengelige globalt gjennom et nettverk av utvalgte forhandlere.

Stolpebanker fra Rhino tool

Motorisert Stolpebanker

Motoriserte stolpebankere, som de produsert i Australia for det europeiske markedet, er designet for å være brukervennlige og effektive. Disse stolpebankerne kan håndteres av en enkelt person og er i stand til å banke ned stolper av alle størrelser ved hjelp av ulike adaptere som kan tilpasses etter behov. De er ideelle for bruk på stolper med en diameter på opptil 100 mm, enten de er runde eller firkantede.

Maksimal Kapasitet

Den maksimale kapasiteten til en stolpebanker er 100 mm i diameter for runde stolper. Adapterne tilgjengelige for disse maskinene har en innvendig diameter på opptil 107 mm. Ved arbeid i svært tørr, komprimert eller steinete jord, kan det være nødvendig å lage et pilothull for stolper som er større enn 78 mm. Dette kan gjøres manuelt med et jordspett eller mekanisk ved bruk av et pilotkjernverktøy. For stolper som er mindre enn 78 mm, er det vanligvis ikke nødvendig å forbore. Tilsetting av vann i hullet kan også bidra til å gjøre prosessen enklere.

Fordeler med våre stolpebankere

Tverrsnitt gress

SPESIALIST

Dia proff er spesialist på stolpebanker

Dia Proff Norge AS er din pålitelige leverandør av stolpebankere. Vi tilbyr et bredt utvalg av produkter fra ledende produsenter som Easy Petrol Post Driver og Rhino Tools. Våre stolpebankere, også kjent som stolpehammere eller pålehammere, er utformet for å møte de høyeste standardene innen kvalitet og pålitelighet. Med vår ekspertise og erfaring kan vi hjelpe deg med å finne den beste løsningen for ditt prosjekt.

Flere begrep på samme produkt

En stolpebanker er et verktøy som går under flere forskjellige navn, inkludert stolpehammer, pålehammer, pålebanker, pælebanker og pælehammer. Uansett hvilket navn som brukes, refererer de alle til det samme produktet. Dette verktøyet er essensielt for effektivt og presist å banke ned stolper og påler i bakken, og er uvurderlig i mange bransjer som bygg, landbruk og anlegg.