Stor etterspørsel etter hybride teletinere fra FlexiHeater

Flexiheater har stor suksess på det Norske markedet.

På Vei & Anleggsmessen 24.-27. april på Nova Spektrum i Lillestrøm vil vi vise frem generasjon 2 av Flexi Heaters hybride teletinere.

Disse nye modellene vil bli levert til kunder allerede fra August.

Flexiheater er produsert i Sverige og maskinene er bygget for nordiske utfordringer på helårsbasis.

Med sin filosofi har utvikleren laget maskinen med tanke på «enklere prinsipper» som enkelt og brukervennlig, lett og drive vedlikehold, alle matter på taket, kjør 100% biodiesel eller 100% på strøm – eller kombinasjon, lav vekt for tilpassing til og trekke bak el biler for fremtiden, men uten å gå på kompromiss med kraft og ytelse.

Mange bruksområder

FlexiHeater er det profesjonelle og mobile valget for rask og effektiv tining av store områder. Våre maskiner er allsidige og kan brukes til alt fra tining for betongarbeid, fjerning av is og snø, skadesanering eller oppvarming og avfukting av bygninger med mer.

Vi forstår de utfordringene vinteren bringer til bygg- og anleggsbransjen, med frost, is og store snømengder. Derfor ble FlexiHeater skapt.

Med snart 100 stk Hybride maskiner i markedet på kort tid og uttalelser fra utleie firmaer, entreprenører osv er vi sikker på at Flexiheater vil gi mange stor glede med fremtidens løsninger.

Messe

Besøk oss for å oppdage hvordan disse maskinene kan øke din bedrifts effektivitet i kommende sesong.

Stand nr: Hall D03-05

Bilder av Flexi heater maskiner