Vi søker forhandlere & salgsagenter

Dia Proff Norge AS er en av Skandinavias største importører og leverandør av diamantverktøy teknologi og spesialmaskiner for betong, granitt og asfalt.

Vi ønsker å øke vår tilstedeværelse i Norge med flere forhandler / salgsagenter.

For 2019 vil vi øke vår tilstedeværelse med en Forhandler /Salgsagent for følgende område i Norge:

Vest Agder
øst Agder
Rogaland
Hordaland
Møre og Romsdal
Sogn og Fjordane
Sør og nord Trøndelag
Nordland
Finnmark

Dia Proff Norge AS er en sterk og solid bedrift som holder til på Skytta rett på utsiden av Oslo Nord. Vi har holdt på nå i 20 år med import og produksjon og har et godt fotfeste på det Norske markedet. Vi jobber kun med kvalitetsprodukter fra ulike produsenter i Europa og USA. Våre produkter er godt kjent på vårt hjemme marked.

Vi er 6 faste ansatte og solgte i 2016 for ca. 20 mil i Norge. Driver du et mindre firma eller kanskje du har ventet på den rette muligheten for å starte selv så er har du kanskje muligheten her.

Vi søker aktive og selvstendige forhandlere/ salgsagenter for ulike distrikter for å selge - bygge, drifte og utvikle salgspotensialet med vårt komplette produktsortiment innenfor bygg & anlegg, industri, landbruk, stat og kommuner. Markedet og mulighetene innenfor vårt sortiment er enormt.

De vi søker må kunne drifte seg selv, være sultene på suksess, jobbe langsiktig og ha en utmerket serviceinnstilling. Er du en kandidat for en ny fremtid kan du sende oss en søknad på epost: post@diaproff.no eller ring tlf 45 00 00 00