Vi søker samarbeidspartnere i Norge

Dia Proff forhandler

Vi søker samarbeidspartnere i Norge

Dia Proff Norge AS ble startet i 1999 av Carl Ronny Olsen og har siden den gang blitt en betydelig importør og distributør av spesialutstyr som bla. diamantverktøy-teknologi og en rekke nisje og spesialmaskiner rettet mot Bygg og anlegg – land og offshore industri – landskapsutforming og infrastruktur.

Vi holder til i egne lokaler rett på utside av Oslo, nord på Skytta Industri felt i Nittedal kommune. Adressen er Masteveien 8 – 1481 Hagan (rett ved Gjelleråsen). Vi disponerer over 2000 m2 eiendomsmasse med har egen butikk, showroom, serviceverksted, et rikholdig lager og flotte tidsriktige kontor for våre ansatte.

I mange år har vi blitt fortalt av kunder og konkurrenter at vi har vært dyktige på å selge våre varer og tjenester på digitale og trykte flater. Dette er vi svært stolte av og prøver så godt det er å etterleve dette. Vi er godt synlige på internett med markedets beste nettbutikk og vi er aktive på sosiale medier, hvor vi ofte treffer våre kunder. Vi ønsker å være der våre kunder er og hvor de kan få gitt nødvendig informasjon på en enkel måte.

Vi tror nå, spesielt under pandemien, at det er viktig å være synlig på nett og at du kan bestille varer online og få dem sendt direkte til deg. Det har aldri vært enklere å bestille varer og tjenester i dag, og vi leverer mange ulike muligheter for betaling og/eller leasing.

Vi gjør det simpelthen lett for deg!

Med et rikholdig utvalg av nisje utstyr trenger vi også samarbeidspartnere i Norge.
Er du dyktig på salg og har lyst på en ny utfordring vil vi gjerne komme i kontakt med deg.
Kanskje du allerede driver en salgsbutikk eller du ønsker å starte en?
Kanskje du/dere er en større kjede som ønsker å utvide?

Vi vet at våre produkter er godt representert i hele Norge, og at merkevaren Dia Proff Norge AS har en betydelig posisjon. Vil du være med og gjøre denne større?

Ta en kontakt med daglig leder Carl R. Olsen.
Tlf: +47 450 00 000 | E-post: cro@diaproff.no

Takk for oppmerksomheten.