Cast group

Worky Quad

Profesjonelle maskiner.

Dia Proff Norge AS er stolt leverandør av WorkyQuad, som representerer det beste markedet kan by på av praktiske, sterke og driftssikre maskiner. WorkyQuad minilastere brukes både innendørs og utendørs, og leveres med elektrisk, bensin- eller dieselmotor. Takket være den svært lave svingradiusen jobber minilasterne enkelt på de fleste underlag og kan utstyres med et bredt utvalg av tilleggsutstyr.

Teknologien og funksjonene i WorkyQuad kjøretøyene er designet for å møte behovene til operatører som jobber dag ut og dag inn under ekstreme forhold. Vi er stolte av å kunne tilby disse høykvalitetsmaskinene til våre kunder, og sikre effektivitet og pålitelighet i alle arbeidsmiljøer. Velg Dia Proff Norge AS for de beste løsningene innen minilastere og opplev forskjellen med WorkyQuad

Worky Quad

Worky Quad - Historien

Cast Group er kjent for sin produksjon av minilastere som tilbyr alternative og innovative løsninger. Deres filosofi er å alltid møte kundenes behov med høyeste kompetanse, kvalitet og pålitelighet. De ønsker å bli anerkjent for sin moralske og profesjonelle etikk, og legger stor vekt på klar og rettferdig dialog med våre kunder.

Worky Quad, en del av Cast Group, representerer det beste innen praktiske og driftssikre maskiner. Våre minilastere brukes både innendørs og utendørs og leveres med elektrisk, bensin- eller dieselmotor. Den svært lave svingradiusen gjør at minilasterne enkelt kan operere på de fleste underlag, og de kan utstyres med et bredt utvalg av tilleggsutstyr.

Gjennom teknologien og funksjonene i våre kjøretøy, sikrer vi de beste mulige løsningene for alle operatører som jobber under ekstreme forhold, dag ut og dag inn. Cast Group og Worky Quad er dedikert til å levere maskiner som ikke bare møter, men overgår forventningene til kvalitet og pålitelighet.