Kundeservice

 • Er ikke du fornøyd så er ikke vi fornøyd!

  Vi liker å se på våre kunder som samarbeidspartnere og vi lover å strekke oss til det aller ytterste for å gjøre deg fornøyd. Har du angret deg, bestilt noe som kanskje ikke helt passet til formålet? Uansett årsak så er vi her for å hjelpe deg til å bli fornøyd og til å utføre dine arbeidsoppgaver på en effektiv måte!

 • Frakt og levering

  Som importør har vi svært gode avtaler med en rekke fraktaktører, både nasjonalt og internasjonalt, som sørger for raskest og rimeligst levering i hele Norge. Vi har et stort varelager og kan som regel sende samme dag. I tilfeller hvor varen ikke er på lager has vi en leveringstid på inntil 5 virkedager. Størrelser og vekt varierer i for stor grad til at det er mulig å ha en fast frakt rate. Dette gjør at fraktkostnad må avtales per leveranse. Det er mulig å avtales opphenting av egen fraktaktør eller hente varen i vår butikk.

 • Personsikkerhet

  Vi tar personsikkerhet svært seriøst og lover deg at dine opplysninger er sikre hos oss. Vi utleverer ikke dine opplysninger til 3. part, og vi sørger for at våre interne systemer følger god sikkerhetsstandard. Vårt nettsted benytter informasjonskapsler (cookies) for funksjonalitetens skyld, samt for at vi kan yte bedre service og tilpasset service. Vi hverken lagrer eller ser informasjon om ditt kredittkort hvis du handler ved å betale med kort via vår E-handelsløsning, du blir da videresendt til en seriøs aktør med maksimal sikkerhet, og hvor transaksjonen gjennomføres. Din kommunikasjon mot vårt nettsted foregår via SSL, kryptert kommunikasjon.

 • Bestilling

  Du kan bestille varer på en rekke måter, telefon, e-post eller via vår E-handelsløsning. Vi jobber kontinuerlig med å gjøre bestillinger enklest mulig, blant annet i form av å stadig utvikle vår E-handel løsning slik at du her vil finne all relevant informasjon om produktene. Vi sender til hele landet, eller du kan komme innom vår butikk og hente varen.

 • Betalingsalternativer

  Vi vil i første omgang tilby klarna som betalingsløsning, men vil etterhvert også kunne tilby både leasing fra Ikano bank, direkte betaling med kort eller vipps eller for bedrifter inngå en avtale om faktura.

 • Oversikt over dine ordre

  Vår E-handelsløsning er under rask utvikling og du vil på "din side" finne full oversikt over alle dine ordre, hente ut faktura kopier osv.

 • Din kundekonto

  Via "din side" vil du kunne oppdatere din kontaktinformasjon, finne ordre historikk, effektivt og enkelt gjennomføre nye ordre eller gjenta tidligere ordre med mer. Vår løsning er i rask utvikling og vi satser mye på å gjøre løsningen så nyttig og effektiv for våre kunder som overhodet mulig. Dette vi komme på plass fortløpende, når hele kundeportalen er klar.