Milwaukee logo

Milwaukee

Kvalitetsverktøy for det profesjonelle markedet

Dia Proff Norge AS er stolt leverandør av Milwaukee. Milwaukee Tool har ledet industrien med å utvikle innovative løsninger som gir økt produktivitet og uovertruffen holdbarhet for profesjonelle brukere i byggebransjen. Hos Dia Proff tilbyr vi et bredt utvalg av Milwaukee-produkter, inkludert kappemaskiner, diamantkjernebor og brekkhammere. Med Milwaukee kan du være sikker på å få verktøy som oppfyller de høyeste standardene for kvalitet og ytelse.

Milwaukee

Milwaukee - Historien

Milwaukee Tool har siden oppstarten i 1924 ledet industrien med å utvikle innovative løsninger som gir økt produktivitet og uovertruffen holdbarhet for profesjonelle brukere i byggebransjen. Gjennom deres verdensledende M12™ og M18™ trådløse systemer, banebrytende M12 og M18 FUEL™ produkter, belysning på arbeidsplassen, tidsbesparende tilbehør og innovative håndverktøy og lagringsløsninger, er de dedikert til å levere avanserte, bransjespesifikke løsninger.

Milwaukee investerer tid i å arbeide side om side med reelle brukere for å forstå kravene i en stadig skiftende arbeidsplass og hvordan de best kan levere løsninger for en tryggere og mer produktiv arbeidsplass. Ved å grundig evaluere jobben – frustrasjoner, behov og tidligere begrensninger – tenker Milwaukee helt nytt og leverer banebrytende innovasjon på tvers av alle våre produktlinjer. Milwaukee Tool er ikke bare en produsent, de er progressive problemløsere.